Wszystkie
Tylko dostępne
Wszędzie
Wszędzie
Tytuł
Autor
Wydawca
Szukaj
Kategorie
Hit dnia
Koszty wysyłki
Koszty przesyłek pocztowych w księgarni NaszaSzkolna.pl
Biuro obsługi klienta
Jesteśmy do Państwa dyspozycji

od poniedziałku do piątku
w godzinach 10 - 18

w soboty
w godzinach 09 - 14
Telefontel. 43 826 34 44
Emailsklep@naszaszkolna.pl
F.H.U.VIP Ignacy Potapski jest beneficjentem programu własnego Instytutu Książki "Certyfikat dla małych księgarni".
 
 
F.H.U.VIP Ignacy Potapski jest beneficjentem programu własnego  Instytutu Książki "Certyfikat dla małych księgarni" 
 

Certyfikat dla małej księgarni 2023-2024 księgarnia kielce

 
 
Newsletter

Produkt

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 2 T.6
Ean: 9788302152573
Isbn: 9788302152573
Wydawca: WSIP
Oprawa: miękka
Ilość stron: 488
Wymiary: 17.0x24.0cm
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.
Cena: 44,30 zł
Cena sugerowana: 49,20 zł
Oszczedzasz: 4,90 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Płatności
Dane kontaktowe
Naszaszkolna.pl
ul. Jana Pawła II 52
98-200 Sieradz
43 826 34 44
 
sklep@naszaszkolna.pl