Wszystkie
Tylko dostępne
Wszędzie
Wszędzie
Tytuł
Autor
Wydawca
Szukaj
Kategorie
Hit dnia
Koszty wysyłki
Koszty przesyłek pocztowych w księgarni NaszaSzkolna.pl
Biuro obsługi klienta
Jesteśmy do Państwa dyspozycji

od poniedziałku do piątku
w godzinach 10 - 18

w soboty
w godzinach 09 - 14
Telefontel. 43 826 34 44
Emailsklep@naszaszkolna.pl
F.H.U.VIP Ignacy Potapski jest beneficjentem programu własnego Instytutu Książki "Certyfikat dla małych księgarni".
 
 
F.H.U.VIP Ignacy Potapski jest beneficjentem programu własnego  Instytutu Książki "Certyfikat dla małych księgarni" 
 

Certyfikat dla małej księgarni 2023-2024 księgarnia kielce

 
 
Newsletter

Produkt

Niezwykłe obiady ze zwykłych składników
Ean: 9788361513995
Isbn: 978-83-61513-99-5
Wydawca: Olimp Media
Oprawa: twarda
Wymiary: 17,0 x 24,5 cm
Data wydania: 2010

W Niezwykłych obiadach ze zwykłych składników Grzegorz Labuda przekonuje, że wyszukane dania wcale nie muszą być drogie i skomplikowane w przygotowaniu. Autor, doświadczony szef kuchni wielu restauracji, nawet ze skromnego śledzia przyrządza intrygującą przystawkę w postaci tatara, a prozaiczną zupę ziemniaczaną zamienia w prawdziwą poezję smaku. W tej książce prezentuje 30 obiadowych menu składających się z dwóch dań. Znajdziecie tu propozycje odpowiednie zarówno na niedzielny obiad w gronie najbliższych, jak i na specjalną uroczystość. Grzegorz Labuda ? członek elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach, jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie, Hotel Nadmorski w Gdyni i Blow Up Hall 5050 w Poznaniu. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski ? W. Juszczenko) w 2005 roku i wizyty George?a Busha w 2007 roku. Obecnie prowadzi kuchnię i restaurację w ekskluzywnym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu.

Produkt chwilowo niedostępny
Płatności
Dane kontaktowe
Naszaszkolna.pl
ul. Jana Pawła II 52
98-200 Sieradz
43 826 34 44
 
sklep@naszaszkolna.pl