Ean: 9788393610631
Isbn: 9788393610631
Oprawa: twarda
Ilość stron: 160
Wymiary: 21.0x26.5cm
Data wydania: 2014
Dominika Wójciak, zwyciężczyni trzeciej edycji programu MasterChef, prezentuje 84 przepisy na pyszne dania, słodkie i wytrawne, które przygotujesz z dostępnych produktów. Z pasją opowiada o dalekich wyprawach, ukochanym Podhalu, dzieciństwie na wsi i zaskakujących kompozycjach smaków. Czytając ten wyjątkowy kulinarny pamiętnik, poczujesz zapach prażonego kuminu i porannej owsianki, przekonasz się, że każda potrawa ma swoją historię.Dowiedz się, jak przygotować pyszny śmietankowy twaróg albo czym poczęstować niespodziewanych gości. Wypróbuj przepis na sernik dyniowy, placuszki jaglane i kurczaka w pomidorowym curry. Odkryj tajemnicę przyrządzania karmelizowanej marchewki i słodkiej pieczonej papryki."Moja kuchnia to kuchnia otwarta. Na każda porę roku, na cztery strony śiata, na tradycję i prostotę, na lokalne produkty, na jeszcze nieznane, wyszukane połączenia. Lecz przede wszystkim jest kuchnią otwartą dla ludzi. Serdecznie do niej zapraszam" - Dominika Wójciak
Wysyłamy w 24h
Cena:
38,20 zł
Cena sugerowana:
44,90 zł
Oszczedzasz:
6,70 zł