Ean: 9788389848611
Isbn: 978-83-89848-61-1
Oprawa: oprawa broszurowa
Ilość stron: 120
Wymiary: 16,5x23,5 cm
Data wydania: 2007
Autorzy, nauczyciele szkoły podstawowej, od kilku lat gotują z dziećmi na lekcjach i w ramach zajęć pozalekcyjnych. Stało się to pasją dzieci i każde spotkanie z rodzicami, każda impreza szkolna to okazja do poznawania tajników kuchni regionalnej i europejskiej, czego wyrazem jest ta książka. Obok przepisów są tu również wskazówki dla nauczycieli i rodziców, jak organizować zajęcia z gotowania. Wszystkie potrawy zostały sprawdzone i są możliwe do przygotowania przez dzieci w wieku 8 - 11 lat, tacy bowiem są nasi `kucharze`.
Wysyłamy w 24h
Cena:
13,50 zł
Cena sugerowana:
15,90 zł
Oszczedzasz:
2,40 zł